Dvostruki Oscarovac A.R.Rahman u studiju iMTM-a.

iMTM je producent pet najuspješnijih mjuzikla izvedenih u Narodnom pozorištu Sarajevo, Bosanskom narodnom pozorištu Zenica i Bosanskom kulturnom centru Sarajevo: Briljantin 2013., Footloose 2014., Prljavi ples 2015. i Annie 2016. i Flashdance 2017., kao i predstave za djecu Mravko Travko 2018. u saradnji sa Pozorištem mladih Sarajevo i finalno Gala koncerta Broadway-West End mjuzikli 80. 2019. u koprodukciji sa BKC Sarajevo, a navedene produkcije redovno gostuju na festivalim u Slavonskom Brodu u Hrvatskoj.

iMTM je u saradničkim odnosima sa: EUSR, za koji je realizirao dva eventa u okviru obilježavanja Dana Evrope 2018. i 2019.,  U.S. Embassy in Sarajevo na projektu "BiH Broadway" u 2018. i 2019., British Embassy u BiH, na razvijanju edukativnog programa Rockschool London, te festivalom Baščaršijske noći na kojem nastupaju polaznici škola iMTM-a.

iMTM su tokom proteklih godina posjetili i Anne-Marie Speed iz Londona, A.R.Rahman kompozitor iz Indije, Imtiaz Ali reditelj iz Indije, jazz pjevačica Chris Bennet iz Amerike, muzički reditelj Ryan T. Nelson iz USA, gitarista Edin Karamazov, harmonikašica Merima Ključo, DJ Outwork i mnogi drugi.

iMTM je aktivan u poljima obuke kadrova iz sfera medija, nadalje, uspješan je u klasičnom konsaltingu, bildanju brendova te audio dizajnerskim projektima. Također, potpisuje snimanje i remiksiranje monogobrojnih poznatih internacionalnih muzičkih autorskih ostvarenja.

iMTM - Pretvori svoju maštu u stvarnost!