U toku je upis u školu gitare iMTM-a 2015/16

U toku je upis školu gitare iMTM-a za sezonu 2015/16. Uspješna škola gitare iMTM-a drži otvoren upis za sve zainteresirane. Provjerite zašto je naša škola gitara toliko tražena !
Polaznici imaju mogućnost učiti dva stila sviranja i to klasiku i akorde prema individualnim zeljama. Svi polaznici jednom sedmično prisustvuju grupnoj nastavi gitare u trajanju od sat vremena i jednom sedmicno nastavi teorije muzike u trajanju od 45 minuta..
Termini se dogovaraju sa profesorom a mjesečna cijena školarine iznosi 82 KM (uračunat PDV).



Profesorica Belma Tuzovic-Mujkic je diplomirala 1998., a magistrirala 2000., pod mentorstvom profesora Konrada Ragosnika u Becu. Za vrijeme studija svirala je u duetima sa klavirom, gitarom, flautom i čembalom.Od 1999., radi u Srednjoj muzičkoj školi u Sarajevu. Članica je BiH Asocijacije gitarista, kao i žirija na raznim takmičenjima u BiH; držala je predavanja za muzičke pedagoge i studente u sklopu stručnih seminara, i članica je BiH asocijacije klasičnih gitarista. Tokom svoje muzičke karijere nastupala je u Italiji i Francuskoj, i snimala je za RTV BiH i TV Hayat.